måndag 2 augusti 2010

Half in!

Kalla mig oansvarig, men det är faktiskt marknaden som är bananas. Jag går hälften in här innan ISM (kl 16) och säljer 25% till av septemberterminen @ ca 2800+. Momentum är starkt och flera tekniska nivåer utmanas samtidigt så jag leker med elden. Det är emellertid första dagen i augusti och volymerna är svaga.

Jag kanske är onödigt tidigt ute, men det är något konstigt och desperat med positivismen på marknaden. Om jag får fel kanske jag vänder snabbt på klacken, tar förlusten och springer uppåt med lämmelflocken, men inte just nu. Alla engelska one-liners för satsning gäller nu: No guts... No pain... osv.

OMG, det här gör ont i magen, men jag känner att jag måste.

3 kommentarer:

Peter sa...

Lousy start på affären... terminen redan på 2815 pga "stark" ISM-siffra. ISM "bättre" på 55,5 än officiellt väntade 54. Fortfarande dock ned från 56,2 senast.

Jag håller i en stund och ser vart det tar vägen.

Mina sympatier till de som råkat följa mig på sistone...

Peter Eek sa...

It's darkest before dawn? Snälla. Var kommer alla pengar och köpvillighet ifrån? Jag håller i alla fall i en stund till.

Hela augusti ligger framför mig och en kompetent traderbekant anser att marknaden läser det här helt fel, så jag tar fram bitpinnen och kämpar i motvind som vanligt.

etf sa...

Ligger i SDS sedan straxt innan stängning i fredags. Bitpinne? Bra tips